Tanks & Vessels

Bayards Aluminium Constructies B.V. is een dynamische informele en enthousiaste organisatie die zich bezighoudt met produceren en/of ontwerpen van aluminium producten zoals helikopterdecks, jachten, bruggen en defensievoertuigen. Deze unieke aluminium constructies worden voor nationale en internationale klanten geproduceerd. Bayards staat in de markt bekend als specialist in het vervaardigen van hoogstaande aluminium producten. De hoofdvestiging van Bayards is gevestigd in Nieuw-Lekkerland, vlakbij Rotterdam, daarnaast hebben wij nog een nevenvestiging in Heijningen en verkoopkantoren in Italië, Singapore, Houston, Rio de Janeiro, Duitsland en Dubai. In totaal werken er 120 medewerkers bij Bayards.

Voor onze vestiging in Nieuw-Lekkerland zoeken wij een ervaren en betrokken

Financial Assistant

In deze verantwoordelijke functie draag je bij aan een optimale vastlegging en controle van de algehele administratie, inclusief de buitenlandse vestigingen en ben je verantwoordelijk voor het grootboekbeheer. Daarnaast verricht je diverse werkzaamheden ten behoeve van de projectadministratie, debiteuren- en crediteurenbeheer, aangiftes BTW/VAT en CBS en assisteer je bij  het opstellen van budgetten en het voorbereiden van de maand- en jaarafsluiting.

Wij vragen: een boekhoudkundige opleiding op MBO plus niveau aangevuld met minimaal vijf jaar relevante werkervaring bij voorkeur in een projectenorganisatie. Uitstekende kennis van Excel is belangrijk en kennis van Exact Globe een pré. Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal is goed.

Je bent een teamplayer die ook uitstekend zelfstandig kan werken en prioriteiten weet te stellen. Daarnaast ben je analytisch, communicatief vaardig en beschik je over een pro-actieve en flexibele werkhouding.

Bayards biedt een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamisch, groeiend en specialistisch bedrijf met alle mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Je reactie kun je bij voorkeur sturen per e-mail naar flory.franx@bayards.nl 

 

Tanks & Vessels


1
2
3
4
5